Filters

Categorie
Merk
Voorraad
Geschikt voor ruimte
0  m³445  m³
Capaciteit
0  kW16  kW
Kleur
Energielabel koelen
Energielabel verwarmen
Prijs
07725

816,75 incl BTW
675,00 ex BTW

Huis verwarmen met airco

Denk jij eraan om je huis te verwarmen met airco? Met deze duurzame oplossing bespaar je op de gasrekening waardoor je minder last hebt van stijgende energieprijzen. Je huis verwarmen met airco is, volgens ons, zeker het proberen waard! Bekijk hierboven ons aanbod van kwalitatieve airconditioners. Deze airco’s komen van gerenommeerde merken  als: Bosch, LG, Mitsubishi Electric, Samsung, Panasonic, Gree en Daikin.

Huis verwarmen met airco: hoe werkt het?

Het huis verwarmen met airco werkt als volgt: de koude binnenlucht wordt onttrokken en via de buitenunit afgevoerd naar buiten. Precies andersom als bij het koelen van je woning met een airco. Het werkt eigenlijk net zoals een warmtepomp. Je huis verwarmen met airco kan dus een stuk goedkoper zijn, dan je huis verwarmen met gas.Daarbij is het verwarmen van je huis met een airco ook een meer duurzame oplossing, dan verwarmen met gas. Wanneer je ook gebruik maakt van zonnepanelen kunt u de extra stroom die je nodig hebt voor de airco zelfs zelf opwekken.

Selecteren, ADairco de airco groothandel helpt u graag!

Bent u op zoek naar een specifiek model? Maak dan eenvoudig gebruik van bovenstaande filters.

Weet u nog niet precies wat u nodig heeft? We leggen dit graag voor u uit. Als airco groothandel bieden we een gevarieerd aanbod van wandmodellen, vloermodellen, split airco’s, buitenunits en behuizingen.

U kunt ook bij ons terecht met allerlei soorten vragen. Heeft u hulp nodig met selecteren? Neem dan gerust, geheel vrijblijvend, contact met ons op!

Comfort en gemak

Naast de verkoop bieden we, als airco groothandel, ook een bezorgservice. We leveren hiermee complete sets, om zo u als installateur te ontzorgen. Zo kunnen volledige installatiepakken installatiepakketten op alle gewenste locaties worden afgeleverd! Daarbij kunnen we, door onze samenwerking met lokale installateurs, ook particuliere klanten bedienen met volledig werkende systemen.
Voor ieder wat wils bij deze airco groothandel!

Een airco kopen om te verwarmen

Ga jij de overstap maken? Bekijk ons assortiment aan airco’s om te verwarmen en maak je keuze! We bieden verschillende duurzame oplossingen van gerenommeerde merken om je huis te verwarmen met airco. Vraag eenvoudig een offerte op of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of koop jouw airco direct.