Commercieel administratief medewerker binnendienst bij ADairco B.V. te Moerdijk               

Ben je op zoek naar een uitdagende en veelzijdige functie in een klein en hecht team. Waarbij jij de spin in het web bent tussen onze klanten, afdeling verkoop en leveranciers?

Wie zijn wij; 
ADairco B.V. is een groothandel in Airco’s. We hebben als doel om lage marges te draaien door grote volumes te leveren. Als groothandel hebben wij duurzaamheid en service hoog in het vaandel staan. Wij leveren enkel kwalitatief hoogstaande airco’s van erkende merken. Met onze bezorgservice van complete sets ontzorgen we installateurs. Zo kunnen volledige installatiepakken op alle gewenste locaties afgeleverd worden. Door onze samenwerking met lokale installateurs kunnen we particuliere klanten bedienen met volledig werkende systemen.

Functie omschrijving:
Het administratief ondersteunen van onze verkoop en inkoopafdeling. Dit doe je door het afhandelen van nieuwe bestellingen en alle voortkomende taken om de verloop van de bestelling goed te begeleiden.

Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit:

* Contact met klanten, leveranciers en installateurs.
* Het verwerken van nieuwe orders.
* Inkoop van benodigde artikelen bij onze leveranciers
* Ondersteunen van de verkoopafdeling met offertes.
* Het in samenwerking met de manager prijzen aanpassen op de website.
* Het uitvoeren van de facturatie voor klanten met installatie.

Daarnaast vind je het leuk om mee te denken over mogelijke verbeteringen en daarbij lever je een actieve bijdrage aan de constante professionalisering van onze processen.

Wie ben jij:
* Ben jij Enthousiast, Klantgericht, Commercieel, Sociaal en Eerlijk?
* Heb je een goede kennis van Excel?
* Beheers je de Nederlandse en Engelse taal?

Dan wij op zoek naar jou!

Dit bieden wij jou:
Een gezellige werkplek met een open en informele cultuur. Je wordt onderdeel van een klein hecht team, waar jouw inzet gezien en gewaardeerd wordt. Wij bieden jou hierbij de volgende voorwaarden:

* Een tijdelijk contract voor 6 maanden, met eventueel de mogelijkheid tot verlenging
* 40 uur per week
* Een marktconform salaris
* 25 vakantiedagen per jaar obv fulltime werkverband en vakantiegeld.
* Werkdagen ma-vrij van 08:30 tot 17:00.

Geïnteresseerd in deze functie?
Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatiebrief met CV. Deze kan je sturen naar info@adairco.nl   T.a.v. Dhr Stephan Weij
Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is dan ook niet gewenst.