Samsung Airco

We bieden mogelijkheden van erkende merken, zoals Samsung.  Bekijk het volledige aanbod van Samsung airco’s en accessoires. Bestel uw airco meteen of neem direct contact met ons op, we vertellen u graag meer!

Filters

Categorie
Merk
Voorraad
Geschikt voor ruimte
0  m³445  m³
Capaciteit
0  kW16  kW
Kleur
Energielabel koelen
Energielabel verwarmen
Prijs
07725

816,75 incl BTW
675,00 ex BTW

Techniek Samsung airco’s

Deze Samsung airco verspreid koele lucht zacht, gelijkmatig en stil door elke kamer, dit zorgt voor een aangename koelte zonder het onaangename gevoel van koude wind. De ruimte wordt door kleine gaatjes in de omkasting van de Samsung airco bijna windstil voorzien van koude lucht voor de meeste comfort. 

Door de goed slaap modus van de Samsung airco zorgt de unit ervoor dat er een ideaal klimaat wordt gecreëerd, zonder onaangename koude luchtstroom. 

Modellen Samsung airco’s

De WindFree Avant en Comfort Samsung airco zijn verkrijgbaar in comfort, elite en pure. Voor elke ruimte een passende airco. Bekijk ons assortiment en ontdek welke airco past in uw ruimte! 

Wilt u sparren over welke Samsung airco u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

Koel of verwarm uw ruimte

Waar uw ruimte zich ook bevindt, wij leveren de Samsung airco’s op elke gewenste locatie met een compleet installatiepakket leveren. Zo ontzorgen we zowel installateurs als particulieren. Daarbij bieden we ook de mogelijkheid om uw LG airco te laten installeren door een van onze samenwerkingen met lokale installateurs. Vraag een offerte op voor de mogelijkheden!