Mitsubishi Electric Airco

Ons assortiment van erkende merken, zoals Mitsubishi Electric, ontdekt u bij AD airco, de airco groothandel. Bekijk het volledige aanbod van Mitsubishi Electric airco’s en Mitsubishi airco wandmodellen. Dit doet u door de filter in uw zoekopdracht hierop aan te passen of neem direct contact met ons op, we vertellen u graag meer!

Filters

Categorie
Merk
Voorraad
Geschikt voor ruimte
0  m³445  m³
Capaciteit
0  kW16  kW
Kleur
Energielabel koelen
Energielabel verwarmen
Prijs
07725

816,75 incl BTW
675,00 ex BTW

Mitsubishi Electric Airco en airco wandmodel

Gerenommeerde merken als Bosch, LG, Daikin, Samsung en Mitsubishi Electric vindt u bij ons in het assortiment. Maar dat is nog niet alles. We leveren namelijk ook de mogelijkheid tot installatie. Met een van onze samenwerkingen met lokale installateurs ontzorgen we de installatie voor particulieren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een offerte op!

Mitsubishi Airco wandmodel

Creëer het hele jaar door hét perfecte binnenklimaat met de Mitsubishi Electric Airco Diamond of Compact.

De Mitsubishi Electric airco wandmodellen zijn fluisterstil en bezitten over functies waarmee de luchtvochtigheid in uw ruimte te reguleren is. Door specialise luchtfilters reinigt deze tevens de lucht van nare luchtjes of bijvoorbeeld stof. 

Dit allemaal, naast dat het Mitsubishi airco wandmodel, met de single-split koelt de airco én verwarmd de airco uw ruimte snel! 

Ontdek de mogelijkheden

Het oog wil ook wat, daarom zijn de Mitsubishi Electric airco’s niet alleen functioneel maar ook aantrekkelijk voor het oog in drie stijlvolle kleuren. Bestel direct!