LG Airco

Als airco groothandel hebben wij samenwerkingen met erkende merken, zoals LG. Bekijk ons assortiment LG airco’s en wandmodellen in door te filteren op uw zoekopdracht of neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden!

Filters

Categorie
Merk
Voorraad
Geschikt voor ruimte
0  m³445  m³
Capaciteit
0  kW16  kW
Kleur
Energielabel koelen
Energielabel verwarmen
Prijs
07725

816,75 incl BTW
675,00 ex BTW

LG Airco en wandmodel

Verschillende airco’s, wandmodellen en accessoires voor particulieren en installateurs van erkende merken als Bosch, LG, Daikin, Samsung en Mitsubishi Electric vind je bij AD airco. De airco groothandel.

LG Artcool 

Zit u niet te wachten op een airco die uw interieur verstoord? LG heeft hier dé oplossing voor met de LG airco artcool. Deze is verkrijgbaar als Gallery, in de vorm van een schilderij, en als Mirror, in de vorm van een spiegel. 

Naast deze creatieve oplossingen heeft LG ook single-split airco’s om snel uw ruimte te koelen en verwarmen met bijvoorbeeld de LG airco Deluxe

Deze LG wandmodellen zijn daarmee ideaal om het klimaat te reguleren in uw ruimte. 

LG wandmodel

Het wandmodel van LG beschikt over een luchtfilter waarmee de ruimte ook gereinigd wordt, naast dat deze gekoeld wordt én de luchtvochtigheid gereguleerd kan worden. Daarbij is de airco laag in energiegebruik en in geluidsniveau. 

De LG airco creëert het perfecte binnenklimaat, het hele jaar door! 

Hou je hoofd koel!

Op elke gewenste locatie kunnen we een compleet installatiepakket leveren. Zo ontzorgen we zowel installateurs als particulieren. Daarbij bieden we ook de mogelijkheid om uw LG airco te laten installeren, door middel van onze samenwerking met lokale installateurs. Vraag een offerte op voor de mogelijkheden!