Bosch Airco

Als airco groothandel hebben wij samenwerkingen met erkende merken, zoals Bosch. Bekijk de verschillende Bosch airco units in ons assortiment en filter op uw zoekopdracht of neem direct contact met ons op.

Filters

Categorie
Merk
Voorraad
Geschikt voor ruimte
0  m³445  m³
Capaciteit
0  kW16  kW
Kleur
Energielabel koelen
Energielabel verwarmen
Prijs
07725

816,75 incl BTW
675,00 ex BTW

Bosch Climate Airco

AD airco biedt verschillende airco units en accessoires aan voor particulieren en installateurs. We verstrekken airco’s van gerenommeerde merken als Bosch, LG, Daikin, Samsung en Mitsubishi Electric

Stijlvol en kwalitatief. De split airco van Bosch zorgt voor een aangename temperatuur op warme en op koude dagen. 

Deze Bosch airco is daarmee ideaal om het klimaat in uw ruimte te reguleren. Het is, door de omkeerbare werking, mogelijk om zowel te koelen als te verwarmen! 

Bosch Climate

De Bosch airco’s hebben we in verschillende grootte, modellen en prijzen, bijvoorbeeld: Bosch Climate 3000i, Bosch Climate 5000 en Bosch Climate 8000i. Weet u al welke Bosch airco u nodig hebt of heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag bij al uw vragen! 

Naast de veelzijdige werking van de Bosch airco, is een ander voordeel van de unit dat deze efficiënt en stil in gebruik is. De Bosch Climate maakt ook gebruik van een intelligente aan/uit-technologie, waardoor de unit automatisch overschakelt in de stand-by modus. 

Hou je hoofd koel!

We leveren op elke gewenste locatie een compleet installatie pakket. Hiermee ontzorgen we zowel installateurs als particulieren. Wilt u de Bosch airco zelf niet installeren? Wij hebben een samenwerking met lokale installateurs. Vraag een offerte op voor de mogelijkheden.