Aanbieding van airco's

ADairco is dé specialist en groothandel in airconditioners. Met grote merken als Daikin, Samsung, LG, Mitsubishi en Bosch bieden wij een breed assortiment en een geschikte airconditioner voor elke ruimte. Wij hebben leveranciers door heel Europa, doen veel aan prijsvergelijking en kopen slim in. Daarom kunnen wij u scherpe aanbiedingen van airco’s doen.

Tegenwoordig zijn airco’s onmisbaar kantoren en huizen, zowel om te verkoelen als om te verwarmen. Neem een kijkje tussen ons uitgebreide assortiment om een compleet beeld te krijgen van alle mogelijkheden, of maak een keuze uit onderstaande aanbiedingen van airco’s.

Moet de airco geleverd worden in de regio van Oud-Beijerland? Maak dan gebruik van onze eigen transportservice. Omdat er geen externe transporteur ingehuurd hoeft te worden, bespaart u ook hier kosten en bent u er zeker van dat uw airconditioner correct vervoerd wordt.

Heeft u nog vragen over specificaties van airconditioners, transport, installatie of de onderstaande aanbiedingen van airco’s? Neem dan contact met ons op.